Vera Warmelink


 

 

 

 
 


 

Ik ben geboren in 1989. Afgestudeerd als HBO verpleegkundige. Tijdens mijn studie heb ik diverse kanten van de zorg gezien, bijvoorbeeld verloskunde in een ziekenhuis in Kenia. Mijn voorkeur ging echter uit naar de kant van de psychiatrie en psychologie. Ik heb werkervaring in de verslavingszorg en op verschillende GGZ afdelingen. Sinds 2013 ben ik werkzaam als POH-GGZ. Ik wil in mijn werk met zowel kennis van zaken gerichte aandacht mensen ondersteunen in hun eigen kunnen.


Maarten Steverink


Ik ben geboren in 1961 en vanaf 1980 werkzaam in zorg en onderwijs. 
Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige en POH-GGZ ben ik trots op juist het verpleegkundige aspect, dat gaat over ondersteunen, versterken en ontwikkelen van zelfzorg op lichamelijk en psychisch gebied, met alle raakvlakken in interpersoonlijke en maatschappelijke omstandigheden. 

Albert MeijerIk ben Albert Meijer, een ervaren zorgprofessional met levenservaring sinds 1984.

Mijn carrière van ruim 13 jaar in de GGZ heeft me een veelzijdig perspectief geboden. Of het nu gaat om individuele begeleiding, runningtherapie of therapeutische groepsinterventies, ik heb het allemaal met passie en toewijding gedaan.
Ik put uit mijn persoonlijke ervaringen om mijn werk als POH-GGZ te verrijken. Met een vleugje humor en empathie probeer ik een positieve en ondersteunende sfeer te creëren om verandering en groei te bevorderen. Mijn nuchtere en analytische aard helpt me om met rust en evenwicht uitdagingen aan te gaan.

Ik ben een liefhebber van allerlei sporten maar de laatste jaren vooral duursporten. Als ik iets geleerd heb is het doorzetten en volharden als het moeilijk is. In welke context dit ook is, door pijn heen gaan is essentieel voor groei en herstel.

 Mary Marijnissen

 Mijn naam is Mary Marijnissen, geboren in 1974. Na mijn studies HBO-Verpleegkunde en orthopedagogiek heb ik gewerkt bij Bureau Jeugdzorg als orthopedagoog/gedragswetenschapper, waar ik onder andere ervaring heb opgedaan op het gebied van psychodiagnostiek bij kinderen en jongeren.  Daarna heb ik de overstap gemaakt naar het onderwijs. De afgelopen jaren geef ik met veel plezier les op de opleiding Pedagogiek.

In mijn werk als praktijkondersteuner GGZ combineer ik mijn verpleegkundige achtergrond en orthopedagogische kennis. Een persoonlijk en positief contact met mensen is daarbij voor mij een belangrijk uitgangspunt.

 

 

Ria Postma

 Als A-verpleegkundige werkte ik zeven jaar in een algemeen ziekenhuis. In 1996 rondde ik de opleiding HBO-Verpleegkunde af. Sindsdien heb ik ervaring opgedaan binnen verschillende open en gesloten afdelingen van twee

psychiatrische instellingen. 

Hoe mensen de situaties in hun leven beleven en er mee omgaan heeft altijd mijn belangstelling gehad. Ik heb veel mensen ontmoet op kwetsbare momenten. Het meemaken van hun herstelproces en daar een bijdrage aan kunnen leveren: dat vind ik bijzondere ervaringen. Door al die ontmoetingen ben ik zelf ook gevormd en het heeft mij veel werk- en levenservaring gebracht. Graag verken ik met mensen hun mogelijkheden en kracht om die in te kunnen zetten in de levenssituatie waarvoor ze met mij in gesprek gaan.

Oprechte belangstelling, betrouwbaarheid en echtheid zijn mijn motto’s. Aan samenwerking, ook met eventuele andere te betrekken hulpverleners, hecht ik groot belang.
 


Martine Wensing 

 Ik ben Martine Wensing, geboren in het jaar 1974. Na het afronden van mijn studie Sociaal Pedagogische hulpverlening ben ik werkzaam geweest binnen verschillende zorginstellingen.

Ik ben begonnen in de verstandelijk gehandicapten zorg, daarna de overstap gemaakt naar de chronische psychiatrie/Korsakov en vervolgens weer teruggekeerd naar het werken met mensen met een lichte verstandelijke beperking. Gedurende deze periode heb ik de opleiding Kaderopleiding in de gezondheidszorg afgerond.

In mijn werk ben ik graag in contact met mensen, luister graag naar ieders eigen persoonlijke verhaal en wil hierin ondersteunend zijn. In gesprekken vind ik het boeiend om samen te kijken hoe je er voor kunt zorgen om weer in je eigen kracht te komen. 


Lucia Leijten

 Mijn naam is Lucia Leijten, ben geboren in 1960. Ik heb de opleiding HBO Maatschappelijk werk, POH GGZ en Vertrouwenspersoon, afgerond.


In mijn werkzame leven heb ik ervaring opgedaan in de Geestelijke gezondheidszorg. Het begeleiden van met name volwassenen en hun omgeving, die vanwege psychische/ lichamelijke klachten vastlopen in werk, relatie of persoonlijk functioneren, doe ik graag. Snel aansluiting vinden en denken in mogelijkheden geeft mij energie. Indien basis GGZ of Specialistische behandeling nodig is, verwijs ik in gezamenlijk overleg door.